חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי לשון בקר נוסח מארקש מרוקו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי לשון בקר מדהים מהשולחן המרוקאי האוטנטי
צלי לשון בקר נוסח מארקש מרוקו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי לשון בקר מדהים מהשולחן המרוקאי האוטנטי
הוראות הכנה
מרכיבים
1 - 1.5 ק"ג לשון בקר
8 בצלי אשקלון או בצלים קטנים חצויים לשניים
1 בצל גדול קצוץ
1/2 כוס צימוקים בהירים
1/2 כוס חומוס שהושרה לילה מראש או חומוס קפוא
1/8 כוס שמן תירס
1/2 כף מחמאה
1 כפית גינגר
1/4 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1/2 כפית זעפרן
1 כפית כורכום
1 מקל קינמון חצוי לשניים
אופן ההכנה
1. בסיר עם מים רותחים ומעט מלח מבשלים את הלשון על קליפתה למשך 45 דקות
2. מוציאים ומקלפים את קליפת הלשון נעזרים בסכין חדה ומושכים ביד
3. מקררים כרבע שעה ופורסים לפרוסות דקות בעובי 1/2 ס"מ
4. במחבת עמוקה ורחבה עם 1/8 כוס שמן תירס וכף מחמאה מטגנים את הבצל הקצוץ עד שקיפות
5. מפזרים את פרוסות הלשון על הבצל ומפזרים את התבלינם מעל מכסים במים רותחים ומנמיחים להבה מכסים ומבשלים 30 דקות
6. בשקית בישול (לא חובה) מכניסים את גרגירי החומוס ומכניסים לתבשיל מוסיפים את חצאי בצלי השאלוט והצימוקים מכסים לעוד 30 דקות מסירים את המכסה ומבשלים עוד 15 דקות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: https://www.howcast.com/videos/113425-Beef-Tongue-Langue-De-Boeuf
שתף את המתכון