חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי קדירה נוסח פוקט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל קדרה תאילנדי מדהים
צלי קדירה נוסח פוקט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל קדרה תאילנדי מדהים
הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים :
1.5קילו בקר צ'אך חתוך לקוביות
1 ק"ג תפוחי אדמה מקולפים חתוכים לרבעים
1 בצל חתוך גס
2 כפות רסק עגבניות
1שורש גינג'יר פרוס ליח של 2 ס"מ
3 שיני שום
1כפית רוטב קרי אדום
1/4 כוס רוטב דגים
1/2 ליטר ציר בקר (ניתן להשתמש ב 2 כפות מרק בשר מומס בחצי ליטר מים )
קופסת חלב קוקוס (420 ג')
1/4 כוס סוכר חום
1/2 כוס בוטנים קלויים
3 בצל ירוק
חצי צרור קוסברה או בזיל
2 כפות שמן ירקות
כף כמון
כף קוסברה יבשה
עלה דפנה
אופן ההכנה
אופן הכנה :
1.מחממים סיר עם שמן ירקות על אש גבוהה ומטגנים את הבשר עד שכל הצדדים שחומים.
מוציאים את הבשר ומניחים בצד.
2.מורידים לאש בינונית ושופכים פנימה את הבצל עם כפית מלח. מטגנים עד שקיפות כ-5
דקות.
3.חותכים כמה חתיכות שלמות של שורש ג'ינג'יר ומוסיפים לסיר יחד עם כף כמון, כף קוסברה
יבשה ועלה דפנה.
4.מוסיפים את הקרי (זהירות חריף!),ושתי כפות רסק עגבניות, ומערבבים משך כמה דקות.
5.מוסיפים לסיר את הבשר שצלינו, שום קצוץ ציר בקר, וחלב קוקוס. מערבבים ומביאים
לרתיחה, ואז מוסיפים 1/4 כוס רוטב דגים (מלוח!). מורידים את האש, מכסים ומבשלים
45 דקות.
6.אחרי 45 דקות, מוסיפים סוכר חום, את תפוחי האדמה ואת הבוטנים. מכסים שוב ומבשלים
כ-15 דקות, ואז מסירים את המכסה על מנת שהרוטב יצטמצם עוד.
7.מבשלים במכסה פתוח עד שתפוחי האדמה רכים. מכבים את האש ומוסיפים בצל ירוק קצוץ
ובזיל (או קוסברה).
מגישים חם.
בתאבון.
הערות :
מתכונים מאת שף ג'ון ארה"ב.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: שף גון ארהב
שתף את המתכון