הוראות הכנה
מרכיבים
8מנות סטייק בקר נקי משומן
2כפות חומץ
2 כפיות אבקצ צילי
6 שיני שום כתוש
3 כפות שורש זנגביל מגורר דק
מלח ופלפל שחור גרוס
כף שמן
אופן ההכנה
מרבבים את השום החומץ הזנגביל והצילי מורחים את הסטייקים מכסים ומשהים כ40 דקות
ממליחים את הסטייק משמנים קלות בשמן ושמים בקדרה
אופים בתנור מחומם ל180 מעלות למשל 45 דקות הופכים את הסטייקים לפחות פעמיים במך האפיה
מגישים עם אורז לבן וצימוקים
בתאבון
מגיש:
מקור: טלקר
שתף את המתכון