חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלעות טלה בדבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כמות הרוטב מספיקה ל-5-4 ק"ג צלעות טלה.
צלעות טלה בדבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כמות הרוטב מספיקה ל-5-4 ק"ג צלעות טלה.
הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם דבש (רצוי מפרחי בר)
1 כוס רוטב סויה משובח
3/4 כוס חומץ טבעי
1/2 כוס שיני שום טריות, כתושות
1/2 כוס ציר בשר
צלעות טלה לפי מספר הסועדים (3-2 יחידות לכל אחד)
אופן ההכנה
1. מכניסים את כל חומרי הרוטב למעבד מזון ומערבבים היטב.
2. צולים את צלעות הטלה על הגריל. ובמקביל מחממים את הרוטב במחבת.
3. רגע לפני שהצלעות מגיעות למידת העשייה הרצויה מעבירים אותם למחבת עם הרוטב, עוטפים אותן היטב ברוטב ומוציאים מהמחבת אחרי חצי דקה. מגישים מיד.
מגיש: יוסף ל
מקור: מתכון של חוות התבלינים בגלבוע
שתף את המתכון