הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם דבש (רצוי מפרחי בר)
1 כוס רוטב סויה משובח
3/4 כוס חומץ טבעי
1/2 כוס שיני שום טריות, כתושות
1/2 כוס ציר בשר
צלעות טלה לפי מספר הסועדים (3-2 יחידות לכל אחד)
אופן ההכנה
1. מכניסים את כל חומרי הרוטב למעבד מזון ומערבבים היטב.
2. צולים את צלעות הטלה על הגריל. ובמקביל מחממים את הרוטב במחבת.
3. רגע לפני שהצלעות מגיעות למידת העשייה הרצויה מעבירים אותם למחבת עם הרוטב, עוטפים אותן היטב ברוטב ומוציאים מהמחבת אחרי חצי דקה. מגישים מיד.
מגיש:
מקור: מתכון של חוות התבלינים בגלבוע
שתף את המתכון