הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם קוקוס טחון
3 פלפל אדום חריף
250 גרם בוטנים לא קלויים ללא קליפה
2 כוסות מים
כף זרעי חרדל
בצל גדול קצוץ דק
כפית מיץ ליים
8 שיני שום כתושות
2 כפות רסק עגבניות
כף חומץ טבעי
מיץ לימון טרי - כפית
קורט מלח
כף סוכר
אופן ההכנה
במחבת מחממים את הקוקוס והפלפלים בלהבה נמוכה כ 3 דקות מעבירים לקערה
מטגנים את הבוטנים בשמן קל עד השחמה קלה ומצננים
בבלנדר מעבדים את הקוקוס והבוטניםהפלפלים עם שמן ו2 כוסות מים
בסיר עם כף שמן מטגנים קלות את גרעיני החרדל מכסים את הסיר עד סוף הפיצוצים כמו פופקורן מורדים מהאש מצננים מעט מוסיפים את הבצל ומחזירים לאש מטגנים קלות
מוסיפים את הליים ואת תכולת הבלנדר מוסיפים את שאר החומרים מערבבים היטב ומרתיחים למשך כ5 דקות
מגישים חם
בתאבון
מגיש:
מקור: אבי יוסף
שתף את המתכון