הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג קמח.
5 כפות סוכר חום
2 ביצים
250 מ"ל מים
300 מ"ל שמן לטיגון
אופן ההכנה
לערבב את הקמח עם המים בקערה.
לערבב את הביצים עם הסוכר ולשפוך לתוך הקמח עם המים לערבב היטב עד לקבלת בצק אלסטי גמיש וחלק.
לרדד לאורך ולחתוך לרצועות של 5 ס"מ כל אחד.
ליצור צמה משתי רצועות עד גמר מלאי הבצק.
לחמם ווק עם שמן להכניס פנימה את הצמות ולטגן עד לקבלת גוון חום.
להוציא ולייבש על נייר סופג.
להגיש.
מגיש:
מקור: סיני
שתף את המתכון