חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קאסולה דגים ועגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל דגים פיקנטי ומשביע.
קאסולה דגים ועגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל דגים פיקנטי ומשביע.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג פילה דגים (פלמידה, לוקוס, פרידה,דניס, בס) פרוסים עבה
4 שיני שום
6 כפות שמן זית
מיץ מ-4 לימונים
כוס יין לבן יבש
4 כפות תערובת של תימין, מיורן, ריחן ופטרוזיליה
2 כפות פפריקה מתוקה
לרוטב:
ק"ג עגבניות בשלות קצוצות
6 שיני שום מעוכות קצת
6 כפות שמן זית
חופן עשבי תיבול (מיורן, ריחן, תימין)
מלח, פלפל פפריקה
אופן ההכנה
1. רוטב - מחממים את השמן, מוסיפים את השום, מטגנים קלות. מוסיפים את העגבניות והתבלינים. מרתיחים ומבשלים כ-1/4 שעה על אש בינונית.
2. מוסיפים את עשבי התיבול, מלח ופלפל ומבשלים 5 דקות נוספות. מרסקים ומסננים.
3. קאסולה – מחממים שמן במחבת עמוקה וגדולה, ומטגנים מעט את השום. מוסיפים את נתחי הדגים ומבשלים 5 דק'.
4. מוסיפים יין, רוטב עגבניות ותבלינים, מרתיחים ומבשלים 10 דקות.
5. מוסיפים את עשבי התיבול ואת מיץ הלימון ומבשלים עוד עוד דקה.
מגיש: amitsur
מקור: זמירה מאגר ננה
שתף את המתכון