הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם חמאה רכה
1 וחצי כוס סוכר
4 ביצים
2 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפייה
שלושת רבע כוס חמאת בוטנים
חצי כוס שמנת חמוצה
חצי כוס בוטנים קלויים קצוצים גס
לציפוי גאנאש:
200 גרם שוקולד חלב
250 גרם שמנת מתוקה
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
2. מקציפים במיקסר עם וו גיטרה חמאה וסוכר עד לקבלת מסה תפוחה ואווירית. מוסיפים את הביצים בהדרגה ועוברים טוב טוב עם לקקן לאחר הוספת כל ביצה.
3. מוסיפים לסירוגין קמח עם אבקת אפייה, חמאת בוטנים ושמנת חמוצה (לא לערבב יותר מדי). לבסוף מוסיפים את הבוטנים הקלויים.
4. מזלפים לתוך מנז'טים 3/4 גובה ומכניסים לתנור למשך 20-25 דקות או עד שהקיסם יוצא נקי.
5. להכנת הציפוי מביאים את השמנת לרתיחה, שופכים על קוביות השוקולד ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה.
6. מקררים ומזלפים על הקאפקייקס הקרים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון