חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קאפקייקס פירות יער
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קאפקייקס פירות יער
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
120 גרם קמח רגיל (1 כוס)
140 גרם אבקת סוכר (3/4 כוס)
1 וחצי כפית אבקת אפייה
קורט מלח
40 גרם חמאה לא מלוחה בטמפ' החדר (1/3 חבילה)
120 מ"ל חלב 3% (1/2 כוס)
1 ביצה בינונית
1/4 כפית תמצית וניל
קונפיטורת פירות יער
לציפוי:
250 גרם חמאה לא מלוחה (2 וחצי חבילות)
250 גרם אבקת סוכר (1 ו-1/2 כוס)
80 מ"ל שמנת מתוקה (1/3 כוס)
30 גרם קונפיטורת פירות יער (1 כפית)
אופן ההכנה
1. מכניסים למיקסר את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, המלח והחמאה ומערבבים במהירות איטית עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים בהדרגה חצי מכמות החלב ומערבבים שוב עד קבלת מרקם אחיד.
2. מקציפים בקערה נפרדת את הביצה, תמצית הווניל ושארית החלב, לכמה שניות. שופכים לתערובת הקמח וממשיכים לערבב ביחד עד השתלבות שתי הבלילות לאחת אחידה.
3. מרפדים במנז'טים מגש קאפקייקס עם 12 חורים ומחממים את התנור ל-170 מעלות.
4. מחלקים את הבלילה למנז'טים בצורה שווה (ממלאים רק עד ה-3/4). אופים למשך 25 דקות עד קבלת צבע זהב בהיר (נועצים קיסם, והוא אמור לצאת נקי).
5. מקררים את הקאפקייקס ומכינים את הציפוי.
6. הכנת הציפוי: שמים במיקסר את החמאה, השמנת ואבקת הסוכר ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
7. מוסיפים לבלילה כפית קונפיטורה ומקפלים, עד שהקונפיטורה נספגת באופן אחיד. מכניסים את הבלילה לשק זילוף.
8. מוציאים את הליבה של הקאפקייקס בעזרת עם סכין קטנה, ויוצרים חור עגול וקטן למילוי. מזלפים פנימה את הציפוי, מצפים בתנועות סיבוביות ומקשטים בפירות יער טריים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון