הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים:
400 גרם בשר צלעות כבש או עגל
300 גרם צוואר בקר
100 גרם שומן כבש
2 פרוסות לחם לבן (ללא הקרום) שרויות במים וסחוטות
2 כפיות סודה לשתיה
1 ביצה
1 בצל קצוץ
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 כף צובריצה (תבלין בולגרי שדומה לזעתר)
מלח ופלפל שחור
פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. טוחנים את הבשר.
2 מוסיפים 1 ביצה, 2 כפיות מלח, 1 כפית פלפל שחור 2 כפיות פפריקה, 2
1 כף צובריצה (תבלין בולגרי ניתן למצוא בחנויות התבלינים 2 פרוסות הלחם
שהושרו במים 2 כפיות סודה ומערבבים היטב. ומשהים למשך שעתיים
3 מוסיפים את הבצל והפטרוזיליה ומערבבים היטב היטב
4. צרים קציצות עגולות וצולים על הגריל כ 4-3 דקות מכל צד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון