הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 קילו בשר טחון
1/00 גרם שומן כבש (ליאה)
בצל גדול קצוץ דק דק
1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה
כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
לערבב הייטב את כל החומרים
לוקחים ביד מהעיסה ומועכים בין האצבעות לקבלת קציצה מאורכת
כאשר הגחלים חמות מושכים את הרשת בשמן ומניחים את הקבבים אחד קרוב לשני
לאחר כ2 דקות הופכים עד שמוכן
כאשר רוצים להכין בבית בתנור
לפרוס רדיד אלומיניום על תבנית אפיה
לסדר את הקבבים בתבנית
לכוון את התנור לגריל בחום הגבוה ביותר
להכניס את התבנית בחלק העליון כאשר הבשר מקבל צבע חום יפב להפוך
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון