הוראות הכנה
מרכיבים
2 תפוחי אדמה מבושלים וקלופים
1 בצל בינוני מאודה ופרוס
15 גר` כרובית מבושלת וחתוכה לפרחים קטנים
50 גר` אפונה ירוקה
2 פלפלי צ'ילי ירוק קצוצים דק
1 כפית עלי כוסברה טרייה קצוצים
1 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
1 כפית שום טרי מעוף
1 כפית אבקת כוסברה
קורט אבקת כורכום
מלח
50 גר`פרורי לחם
300 מ"ל שמן זית או שמן רגיל
להגשה: קטשופ או רוטב מנטה
אופן ההכנה
בקערה מועכים את תפוחי האדמה, האפונה הכרובית והבצל. בקערית מערבבים צ'ילי, את עלי הכוסברה ואת הכוסברה הטחונה, שום, ג'ינג'ר, כורכום ומלח. מוסיפים את תערובת התבלינים לירקות ומערבבים היטב לקבלת מחית אחידה.
מעבירים את פירורי הלחם לצלחת, יוצרים מהתערובת 10-12 כדורים, כל כדור מרדדים מעט בעזרת היד ועוטפים בפירורי לחם. במחבת עם שמן רותח מטגנים את הקבבים עד להזהבה. מגישים עם קטשופ או רוטב מנטה.
מגיש:
מקור: רינה פושקרנה
שתף את המתכון