חיפוש


קדירת בשר וירקות בפויקה או בסיר בישול איטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדרה מדהימה בפויקה או סיר בישול איטי המתבשלת אט אט וטעמה משגע
הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 קילו בשר בקר/עגל כגון פילה מדומה, צוואר, צלעות, אסאדו ללא עצם חתוך לקוביות גדולות
8 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לשמיניות
2 בצלים גדולים חתוכים לטבעות
5 גזרים גדולים פרוסים לטבעות עבות
1 דלורית חתוכה לקוביות ומקולפת
3 שיני שום קלופות
3 עלי דפנה שבורים
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל טחון גס
1 כף פפריקה
2 כפיות תימין גרוס
2 כפות סילאן או דבש
1 כוסות אורז או גריסי פנינה מושרה במים כשעה וממולא בתוך שקית בד או קוקי מנוקב מעט
אופן ההכנה
1. במחבת או בפויקה עם 5 כפות שמן זית מטגנים את הבצל וסוגרים את קוביות הבשר
(באם מבשלים בסיר בישול איטי מעבירים את תוכן המחבת לסיר)
2. מסדרים את נתחי הבשר והבצל וכל הירקות מפזרים מעל את כל חומרי התבלין.
3. מוסיפים מעל את שקית האורז/גריסי פנינה
3. מוסיפים מים רותחים עד כדי כיסוי התבשיל ומרתיחים
4. מנמיכים את האש לאש נמוכה באם בפוייקה מבשלים כ 3 שעות (צריך לבדוק נוזלים)
באם בסיר בישול איטי מפעילים על HIGH, עד לרתיחה ומעבירים ל LOW ל 9 שעות לפחות
עדיף ללילה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון