הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג חסילונים קלופים
1 פחית חלב קוקוס
½ כוס רוטב צ'ילי מתוק
2 שיני שום חתוכות לפרוסות דקות
1 כפית חמאה
צרור כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
מחממים את החמאה בווק. מוסיפים את השום ומזהיבים. מוזגים את חלב הקוקוס ואת הצ'ילי המתוק. מרתיחים את הנוזלים בין חמש לשבע דקות. מוסיפים מחצית מהכוסברה ואת החסילונים. מבשלים כחמש דקות ומוסיפים את יתרת הכוסברה.
מגישים מיד בקעריות מרק.
מגיש:
מקור: שף טל כהן לטיב טעם
שתף את המתכון