חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קובה אורז ("קובה ברז")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קובה אורז ("קובה ברז")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לעטיפה:
3 כוסות אורז
כף מלח
רבע כוס קמח מצות
ביצה אחת
למילוי:
3 בצלים
חצי קילו בשר בקר
200 גרם חזה עוף
מלח
פלפל
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
כפית חוויג'
אופן ההכנה
להשרות את האורז במים חמים 20 דקות. לאחר מכן להרתיח מים, וכשהם רותחים לשים מלח, כף שמן, ואורז בתוך המים. כשהאורז רך יש לסנן אותו
ולקרר במים. יש להעביר את האורז לקערה ולהוסיף קמח מצות וביצים וללוש לעיסה. לחתוך את הבצל לקוביות קטנות ולטגן עד שיזהיב. להוסיף את הבשר הטחון והעוף. לטגן הכול ביחד עד שיתבשל. להוסיף תבלינים. יש לקחת כדור מהאורז וליצור גומה. לשים בשר ולסגור בצורה עגולה ושטוחה
ולטגן משני הצדדים.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון