חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קובה בורגול במילוי כבד ובצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קובה מדהימה ממולאת בכבד ובצל מומלץ
קובה בורגול במילוי כבד ובצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קובה מדהימה ממולאת בכבד ובצל מומלץ
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
1ק"ג בורגול דק (כ- 3 כוסות)
משרים את הבורגול עם הרבה מים למשך כשלושים דקות
1/4 ק"ג סולת ( כוס וחצי )או קמח
1/2 כף רסק עגבניות
2-3 כפיות מלח
2 כפיות פפריקה
1 כפית כמון
חומרים למילוי
500 ג"ר כבד עוף
2-3 בצלים קצוצים דק
התבלינים הרשומים מעלה ועוד
1 כפית בהרת
1/8 כפית ציפורן טחונה
100 ג"ר צנובר שטוגן מעט
אופן ההכנה
1 . אופן הכנת הבורגול
מכניסים את הבורגול לכלי עם מים ומציפים אותו בעוד 15% להתפחה של 20 דקות
לסחוט את הבורגול ולהעביר לקערה
להוסיף את הסולת או הקמח
לתבל - במלח, פפריקה, מעט כמון,
להוסיף 1/2 כף רסק עגבניות
להוסיף שמן בערך 3-4 כפות
לערבב היטב עד קבלת מסה קשה יחסית
מכינים את המילוי:
1. במחבת רחבה עם שמן הזית וכשהוא חם מטגנים את הבצל עד הזהבה בלהבה
נמוכה.
2. מוסיפים את הכבד והתבלינים ומטגנים עד להשחמת הכבד מוציאים מפוררים את העיסה
עם מזלג לגושים קטנים
3.צרים מתערובת הבצק המקוררת כדורים. עושים בכל אחד גומה רחבהבעזרת
החדרת אצבע וגלגול וממלאים בתערובת הבשר סוגרים לכדור ומאריכים תוך
גילגול לצורת לימון.
4.מטגנים בסיר עם שמן עמוק שחומם היטב עד להזהבת הקובות מוציאים לנייר סופג
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון