חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קובה בורגול מטוגנת או במרק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

במתכון זה ניתן לבשל במרק עם כורכום ואפשר לטגן brאפשר להקפיא אותם לפני טיגון וגם אחריו.
קובה בורגול מטוגנת או במרק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

במתכון זה ניתן לבשל במרק עם כורכום ואפשר לטגן brאפשר להקפיא אותם לפני טיגון וגם אחריו.
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לעטיפה:
--------------------
חצי קילו בורגול עבה .
חצי קילו בורגול דק
2 כוסות סולת
מים פושרים לפי הצורך
2 ביצים
כפית כורכום
1 כף מלח גדושה
מילוי:
------
קילו בשר טחון
4 בצלים גדולים קצוצים
מלח. אבקת מרק עוף
2 כפות מלאות בהרט(הכי חשוב)
צנוברים
למרק:
-----
להרתיח מים בסיר עם מעט מלח+כורכום
שההמים רותחים לשים בעדינות את הקובות המוכנות עד שהם צפים להוציא
לטיגון:
-------
שמן למחבת גדולה בגובה 2 סמ(לקובות שטוחות) או שמן עמוק כשצורת הקובות חרוטים
אופן ההכנה
1.מערבבים את שני סוגי הבורגול שוטפים במי ברז לניקוי ראשוני עד שהמים יוצאים נקיים וצלולים. מסננים ושמים בקערה גדולה עם מים פושרים עד לכסוי הבורגול ומניחים שעה בצד למנוחה.
2. בינתיים, במחבת גדולה מטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה ומוסיפים את הבשר עד שמתבשל. להוסיף את שאר התבלינים ולטגן עד לצמצום הנוזלים.
3. לסחוט את הבורגול בידיים ולהעביר לקערה נוספת להוסיף את הסולת ושאר התבלינים והביצים לשים מעט מים חמים וללוש לבצק בלחיצות אגרוף לעיסה דביקה (אם יש צורך להוסיף סולת)
4. ליצור כדורים גדולים (למרק)או קטנים לטיגון.לקער עם האגודל
למלאות כל אחד מהן בכף ממלית הבשר לסגור ולשטח בידיים. או לצורת חרוט
מומלץ וכדאי לעשות זאת עם ידיים רטובות.
לטגן או להכניס למרק הרותח.
מגיש: רותם דבי
מקור: בית אמא
שתף את המתכון