הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים למרק
1בצל קצוץ מאודה עם מעט שמן.
500 ג"ר במיה שטופה ומנוקת גבעול.
200 גרם משמש שטופים ומיובשים
3-4 כפות רסק עגבניות
1 מיץ מלימון,
כפית סוכר
מלח.
חומרים לקובה"בצק"
1 ק"ג אורז לא מבושל מושרה 2-3 שעות במים ומסונן.
1/2 ק"ג חזה עוף טחון,
1/2 ק"ג בשר טחון
2 כפות מלח.לשים
חומרים למילוי
11/2ק"ג בשר טחון עבה.
4-5 בצלים.
מלח, פלפל שחור, קצת פפריקה ומערבבים.
אופן ההכנה
אופן ההכנה
מרק
1. מאדים את בצל הקצוץ עם מעט שמן.
2. מוסיפיםאת החצי ק"ג במיה .
3. מוסיפים 200 גרם משמש .
4. מערבבים יחד את רסק העגבניות,מיץ מהלימון, הסוכר
והמלח ומוסיפים לסיר
5. מוסיפים לסיר 6-7 כוסות מים ומרתיחים 10 דקות.
שמים את הקובה ביפנים ומבשלים עד שהוא צף למעלה.
מכבים את האש ואוכלים.
אופן הכנת הבצק
1. לוקחים 1 ק"ג אורז לא מבושל משרים 2-3 שעות במים
ומסננים.
2. טוחנים יחד במכונת בשר או במעבד מזון את האורז,
חזה העוף הטחון, הבשר הטחון ו 2 כפות מלח.
3. מוציאים מהמעבד מזון ולשים עד שנוצר בצק.
אופן הכנת המילוי
1. לוקחים 1 וחצי ק"ג בשר טחון עבה.ו 4-5 בצלים.
2. מאדים ביחד עם מעט שמן עד שמתייבש.
3. מוסיפים מלח, פלפל שחור, קצת פפריקה ומערבבים.
4. מקררים וממלאים את הקובה לעיגולים.
מוסיפים את הקובה לסיר ומבשלים עד שהוא צף למעלה.
מכבים את האש ואוכלים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון