הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
חצי קילו סולת
כוס וחצי מיים
מלח
למילוי
1/4 קילו בשר
ראש בצל מגורד
מלח ופלפל
לרוטב
3 שיני שום חתוכים
2 כפות רסק עגבניות
1 גזר חתוך עיגולים דקים
מלח לימון
אופן ההכנה
ללוש את הבצק עם המיים שיהיה נוח לעבוד איתו (שהבצק משתחרר מהיד הקלות)
בקערה נפרדת לשים את הבשר עם הבצל מלח ופלפל ולערבב
לקחת כדור קטן מהבצק ולפתוח אותו על כף היד כמו פיתה ולמלא מעט מהבשר ולסגור היטב ולגלגל לכדור (כ30 קובות)
בנתיים לשים בסיר מעט שמן לטג את השום ולשים את הרסק יחד עם הגזר ולהוסיף 2 כוסות מיים, להביא לרתיחה ואז להכניס בזהירות את הקובות ולבשל כ30 -40 דקות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון