חיפוש


קובה דלעת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קובה דלעת אחת מיני סוגי קובות רבות המבושלות brבמרק עם כדורי סולת ממולאים בשר טעים נימוח מלווה במרק עשיר
הוראות הכנה
מרכיבים
קובה דלעת
חומרים לבצק:
300 גר' סולת
1/4 כפית מלח
1 כוס מים )הבצק רך ונוח למילוי(
חומרים למלית:
1בצל גדול קצוץ דק
גבעולי פטרוזיליה קצוצים דק
250 גר' בשר בקר חתוך לקוביות קטנות )כמו לסלט קצוץ(
3 כפות שמן
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית כורכום
1 כפית בהראת
חומרים לרוטב:
1 בצל
3 עגבניות מגוררות גס
2 כפות רסק עגבניות
5 כוסות מים
3 כוסות דלעת חתוכה לקוביות או בטטה
מיץ מלימון אחד
מלח פלפל.לפי הטעם
אופן ההכנה
אופן הכנת הקובה:
1.לשים את חומרי הבצק )את המים יוצקים בהדרגה ותוך
לישה(.
2.נוטלים מהבצק 20 כדורים קטנים ומגלגלים בכפות
ידיים רטובות לכדורי בצק.עורכים על מגש את
הכדורים.
אופן הכנת המלית:
1.סוחטים את הבצל ושמים בקערה
2.מוסיפים את שאר החומרים והתבלינים
ומערבבים לתערובת אחידה.
3.יוצרים גומה במרכז כדור בצק ודוחסים כף מהמלית.
מהדקים ומגלגלים היטב בכפות הידיים לקציצה
חלקה .
אופן הכנת המרק:
1.מאדים את הבצל, מוסיפים את העגבניות, מים, רסק
עגבניות , דלעת ותבלינים. מערבבים היטב ומבשלים
עד להרתחה.
2.מוסיפים למרק את הקציצות בזהירות ומבשלים 35-40
דקות.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון