חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קובה דלעת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קובה דלעת אחת מיני סוגי קובות רבות המבושלות brבמרק עם כדורי סולת ממולאים בשר טעים נימוח מלווה במרק עשיר
קובה דלעת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קובה דלעת אחת מיני סוגי קובות רבות המבושלות brבמרק עם כדורי סולת ממולאים בשר טעים נימוח מלווה במרק עשיר
הוראות הכנה
מרכיבים
קובה דלעת
חומרים לבצק:
300 גר' סולת
1/4 כפית מלח
1 כוס מים )הבצק רך ונוח למילוי(
חומרים למלית:
1בצל גדול קצוץ דק
גבעולי פטרוזיליה קצוצים דק
250 גר' בשר בקר חתוך לקוביות קטנות )כמו לסלט קצוץ(
3 כפות שמן
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית כורכום
1 כפית בהראת
חומרים לרוטב:
1 בצל
3 עגבניות מגוררות גס
2 כפות רסק עגבניות
5 כוסות מים
3 כוסות דלעת חתוכה לקוביות או בטטה
מיץ מלימון אחד
מלח פלפל.לפי הטעם
אופן ההכנה
אופן הכנת הקובה:
1.לשים את חומרי הבצק )את המים יוצקים בהדרגה ותוך
לישה(.
2.נוטלים מהבצק 20 כדורים קטנים ומגלגלים בכפות
ידיים רטובות לכדורי בצק.עורכים על מגש את
הכדורים.
אופן הכנת המלית:
1.סוחטים את הבצל ושמים בקערה
2.מוסיפים את שאר החומרים והתבלינים
ומערבבים לתערובת אחידה.
3.יוצרים גומה במרכז כדור בצק ודוחסים כף מהמלית.
מהדקים ומגלגלים היטב בכפות הידיים לקציצה
חלקה .
אופן הכנת המרק:
1.מאדים את הבצל, מוסיפים את העגבניות, מים, רסק
עגבניות , דלעת ותבלינים. מערבבים היטב ומבשלים
עד להרתחה.
2.מוסיפים למרק את הקציצות בזהירות ומבשלים 35-40
דקות.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון