חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קובה טומייה אורגינל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

משהו לאכול - קובה טומייה ענת ארליך הפתיעה את סיגל שחמון בכך, brשהחזירה אותה לניחוח בישולי הקובה טומייה - מאכל עירקי אסלי br
קובה טומייה אורגינל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

משהו לאכול - קובה טומייה ענת ארליך הפתיעה את סיגל שחמון בכך, brשהחזירה אותה לניחוח בישולי הקובה טומייה - מאכל עירקי אסלי br
הוראות הכנה
מרכיבים
בצל ירוק
750 גר בשר בקר טחון
40 גר' מרגרינה
4 שיני שום
3 עגבניות מרוסקות
1 מיכל רסק עגבניות קטן
ליטר מים
1 כוס חיטה גרוסה שהושרתה במים ל20 דקות
1 כוס סולת
¼ כפית מלח לימון
3 כפות סוכר
3 קישואים קצוצים
צרור נענע קצוץ.
1 בצל גדול קצוץ
צרור כרפס
אופן ההכנה
1.מחממים את המרגרינה, או מעט שמן זית, בסיר עמוק. מוסיפים את הבצל הירוק ומאדים,
מוסיפים עגבניות מרוסקות, קישואים, ליטר מים ומביאים לרתיחה.
2.מילוי בשר לקובה:
מטגנים במחבת את הבצל הקרפס והבשר הטחון, מוסיפים מלח פלפל ומבשלים עד
שמשחים.
3.בצק לקובה:
מערבבים את החיטה והסולת ביחס של חצי חצי, מוסיפים מים ומערבבים עד שמתקבל
בצק שאפשר לעבוד איתו.
4.מחלקים את הבצק לכדורים קטנים וממלאים אותם במילוי הבשר.
5.מוסיפים את הקובה לתבשיל, מוסיפים את הנענע והשום וממשיכים לבשל עם מכסה סגור
לעוד כ-10-15 דק.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: דוד חביב
שתף את המתכון