חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קוגל (שטרודל) פירות יער מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה מעדן שאי אפשר לעמוד בפניו
קוגל (שטרודל) פירות יער מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה מעדן שאי אפשר לעמוד בפניו
הוראות הכנה
מרכיבים
450 גרם קמח
21 שקית (5 גרם) אבקת אפייה
21 כוס שמן (או חמאה מומסת, לארוחה חלבית)
21 כוס סוכר חום
1 כף גדושה קינמון
1/4 כפית מלח
4 ביצים
למלית
2-3 תפוחים ירוקים, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
(ניתן להחליף את פירות היער ב 1.5 כוסות צימוקי סולטנינה שהושרו בברנדי
וחצי כוס אגוזי מלך קצוצים עבה)
1/2 כוס דובדבנים חמוצים
1/2 כוס פטל אדום
1/2 כוסאוכמניות
1/2 כוס דומדמניות
1 כוס סוכר
1/2 כף קינמון
סיידר תפוחים
1/4 כוס ליקר אוכמניות (אם יש)
21 כוס שמן (או חמאה מומסת, לארוחה חלבית)
אופן ההכנה
1. שמים את כל מרכיבי הבצק בקערת מעבד המזון ומעבדים עד שנוצר בצק אחיד. מקמחים יריעת נייר פרגמנט גדולה ומרדדים עליה את הבצק לעלה מלבני דק מאוד.
2. מפזרים על הבצק את התפוחים ואת הפירות האדומים. מפזרים סוכר וקינמון.
3. משמנים מעט את שולי הבצק ואת הפירות ובעזרת הנייר יוצרים מהבצק גלילה עבה. מגלגלים אותה לצורת שבלול תוך כדי שימון נוסף של הבצק והפירות.
4.משמנים היטב סיר תואם בגודלו או תבנית המתאימה לגודל השבלול
ומכניסים את השבלול לתוכו עם הנייר.
5.משמנים שוב את פני השבלול וממלאים את הסיר בסיידר תפוחים ובליקר אוכמניות. משמנים את שולי הנייר ומכסים בהם את הקוגל.
6.סוגרים את הסיר במכסה ואוטמים את הרווח בין הסיר והמכסה בבצק עשוי מקמח ומים.
או עוטפים היטב בנייר אלומיניום ובודקים ההכל אטום היטב
7.מחממים את התנור לחום נמוך (110 מעלות). מכניסים את הסיר לתנור ואופים כל הלילה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון