הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות חלב
1 כוס אבקת חלב
1 שמנת מתוקה
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס פיסטוק חלבי ללא מלח
2 כפות קמח אורז
תמצית וניל
אופן ההכנה
מערבבים במיקסר את הפיסטוק עם קמח האורז ושתי כפות חלב עד לקבלת עיסה חלקה.
מעבירים את העיסה לסיר מוסיפים את שאר המרכיבים ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב מתמיד.
מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עד צמצום מחצית הכמות.
מקררים מוזגים לגביעים אישיים ומקפיאים (ראה הערה לעיל).
מגיש:
מקור: הודי
שתף את המתכון