הוראות הכנה
מרכיבים
חצי כוס וודקה רצוי אחרי שעתיים בפריזר
רבע כוס ליקר קפה
כוס אספרסו [ כוסית של 100 גרם ].
10 קוביות קרח.
קוביית שוקולד מריר משובח.
אופן ההכנה
בכוס עירבוב [ שייקר ] להוסיף את הקרח ,הוודקה , ליקר הקפה ,וכוס האספרסו [ אין חשיבות לאספרסו חם או קר ] לערבב היטב כ דקה שלמה .
להכין כוסות מרטיני להגשה לצנן במעט קרח .
לסנן את הקוקטייל לכוסות ההגשה ולהוסיף קובית שוקולד .
ולהגיש !
תהנו !!
מגיש:
מקור: צייז קייק לוס אנגלס
שתף את המתכון