הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים
2 כוסות סולת
150 ג'ר שומן בקר, כבש או אווז או זנבות הודו (ישבני הודו)
7 שיני שום קצוץ דק
3 ביצים
מלח, פלפל, פפריקה חריפה. קמצוץ ציפורן
אופן ההכנה
אופן ההכנה
חותכים את השומן לקוביות קטנות.מוסיפים שום,תבלינים וסולת מערבבים
ומוסיפיםביצים.מערבבים היטב עד שהתערובת אחידה ורכה צרים כדורים
קטניםומאורכים.
מוסיפים את הקוקלה רק אחרי שהתבשיל רתח.
מגישים עם קוסקוס, או שמוסיפים לחמין, תבשילי קדרה לאחר הרתיחה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון