חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קינואה עם סויה וירקות שורש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה אוורירית, בריאה וארומטית של קינואה עם ירקות שורש
קינואה עם סויה וירקות שורש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה אוורירית, בריאה וארומטית של קינואה עם ירקות שורש
הוראות הכנה
מרכיבים
1 שקית קינואה (חצי קילו)
3 גזרים
1 בצל בינוני
3 שיני שום
4 כפות שמן זית
3 בצלים ירוקים קצוצים דק
4 כפות סויה
1 עגבניה מגוררת
מים קרים עד כדי כיסוי
אופן ההכנה
מגררים את הגזרים באופן גס. קוצצים את הבצל והשום.
מחממים את שמן הזית בסיר כבד, מוסיפים את הגזר, השום והבצל. מטגנים על אש גבוהה, מכסים ומאדים במשך 2 דקות. מסירים את המכסה ומטגנים 2 דקות נוספות תוך ערבוב.
שוטפים את הקינואה ומוסיפים לסיר. מערבבים במשך 2 דקות ומוסיפים מים קרים.
מנמיכים את האש ומכסים - הקינואה תתבשל מעתה 20 דקות באדי המים. אין צורך לערבב.
מכבים את האש, מורידים את המכסה ומכסים במגבת ועליה המכסה. ממתינים לצינון 10 דקות נוספות ומסירים את המגבת והמכסה.
מוסיפים 4 כפות סויה ומערבבים בעדינות עם מזלג (כדי לאוורר את הקינואה ולא למעוך אותה). מוסיפים את העגבניה המגוררת והבצל הירוק, מערבבים ומגישים כתוספת למנה עיקרית.
מגיש: Coolmood
מקור:
שתף את המתכון