חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קישואים עגולים ממולאים באורז ובשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קישואים עגולים ממולאים באורז ובשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
16 קישואים עגולים
½ ק"ג בשר בקר טחון
2-3 כוסות אורז
4 כפות רסק עגבניות
2 עגבניות טריות קצוצות
½ כוס פטרוזיליה קצוצה דק
מלח ופלפל
1 בצל קצוץ דק
מעט שמן לטיגון
1 כף אבקת מרק עוף
אופן ההכנה
חותכים לכל הקישואים את הראש ומרוקנים את תוכנם בעזרת כפית. מניחים בצד. מטגנים במחבת גדול חצי בצל קצוץ ולאחר הזהבתו מוסיפים את הבשר הטחון. מטגנים כחמש דקות תוך כדי הקפדה על פירור הבשר הטחון לפירורים ולא להשאירו גוש. מוסיפים את האורז ומעט מים וממשיכים לבשל חמש דקות נוספות. מוסיפים שתי כפות רסק עגבניות, עגבנייה אחת ועוד מעט מים ומבשלים עד אשר האורז חצי מבושל. מתבלים במעט מלח ופלפל. ממלאים את הקישואים בתערובת האורז והבשר ומניחים בצד.
בסיר גדול מטגנים את שאר הבצל עד להשחמה קלה. מוסיפים את העגבנייה שנותרה ואת רסק העגבניות שנותר עם מעט מים ומעט מלח ופלפל ומבשלים כשתי דקות. מוסיפים את אבקת המרק והפטרוזיליה ומבשלים שתי דקות נוספות. מכניסים את הקישואים לתוך הרוטב שנוצר ומבשלים ביחד כעשרים דקות או עד שהאורז בתוך הקישואים יהיה מוכן. מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון