הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג בשר עוף טחון (או בקר)
1/2 ק"ג שווארמה הודו טחונה
2 ביצים
3 כפות פרורי לחם
1 כף חרדל דיזון מגורגר
1 כף רוטב ווסצסטר (לא חובה)
1.5 כף קטשופ
3 בצל גדול
1/2 צרור פטרוזליה/קוסברה
3 שיני שום כתושות
1 כפית גדושה פלפל שחור גרוס עבה
1/2 כפית כמון
1/2 כוס פטרוזליה
2גזרים
1 קופסא תירס גרגירים או אפונה
4 ביצים קשות
אופן ההכנה
1. לקערת מכניסים 2 בצלים קוצצים ומניחים בכלי בצד
2. מכניסים לקערת המערבל את הבצל הנותר, הגזר, פטרוזיליה, השום וקוצצים
3. מעבירים לקערה גדולה מוסיפים את הבשרים הטחונים ו 2 ביצים חיות ושאר המרכיבים
מערבבים תוך קיפול (יש להקפיד שהבשר יהיה קר מאוד) אחרת תיווצר עיסה מכסים
בניילון נצמד ושולחים למקרר ל 20 דקות
4. במחבת עם כף שמן מטגנים את הבצל שהשארנו בצד עד שקיפות
5. מבשלים 4 ביצים כ - 15 דקות וקולפים
6. בתבנית אינליש קייק שופכים 2 כפות פרורי לחם מפזרים מעל את הבצל המאודה
עם השמן מעל מסדרים את מחצית תערובת הבשר ומניחים את הביצים המבושלות
לאורך התבנית מחפים על הכל עם יתרת הבשר ומהדקים היטב.
7. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 190 מעלות ואופים כמחצית השעה
אופציה א' - מפזרים מעל חצי כוס פרורי לחם מעורב בשומשום
אופציה ב' לזרות מעל עוד מדליוני בצל עם 2 כפות קטשופ
8. מחזירים לתנור לעוד 30 דקות
9. מוציאים לקרור על רשת כ 20 דקות ופורסים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון