הוראות הכנה
מרכיבים
5 קלחי תירס חצויים
4 שיני שום קצוצות
4 כפות ריבת צ'ילי (ניתן לרכישה)
2 כפות רוטב סויה
1 כפית זנגביל קצוץ
1 עלה מרווה חצוי
1 כפית מלח
מים לבישול
אופן ההכנה
ממלאים סיר במים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את התירס, המלח, השום, הזנגביל והמרווה. מבשלים כארבעים דקות עד שהתירס מוכן לאכילה. מסננים ומניחים בכלי בצד. בכלי קטן מערבבים את הסויה עם ריבת הצ'ילי. יוצקים את התערובת על התירס ומשהים כחצי שעה.
מביאים לפיקניק וצולים על גריל פחמים כשבע דקות כאשר דואגים לסובב כל דקה וחצי על מנת שלא יישרף.
מגישים חם מייד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון