חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"קניידלך" הכי טעימים ומסורתיים!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מנצח וניסיתי את כולם... brכמות של 40 -30 כדורים בערך
"קניידלך" הכי טעימים ומסורתיים!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מנצח וניסיתי את כולם... brכמות של 40 -30 כדורים בערך
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קמח מצה + 2 כפות קמח מצה
5 ביצים
1/3 כוס שמן
קורט אבקת אפיה (¼ כפית וקצת פחות)
3 כפות מרק עוף (לפי הארוחה והכשרות אפשר בשרי או פרווה)
חצי כוס מים פושרים מהברז
אופן ההכנה
לפתוח את הביצים בקערה
לשפוך על הביצים את יתר החומרים ולערבב נמרצות עם מזלג.
אם העיסה קשה מדי אפשר להוסיף עוד מים מהברז עד כמות של כוס סה"כ.
לכסות את העיסה במגבת או ניילון נצמד ולהשאיר על השיש ל-½ שעה או כמה שרוצים
(אפשר כמה שעות, אבל לא במקרר).
עם ידיים רטובות ליצור כדורים בגודל הרצוי.
אפשר להניח את הכדורים על מגש משומן קלות עד שיגיע תורם להתבשל.
לבשל את הקניידלך במים רותחים ומומלחים במחזורים, אבל חשוב לא להוציא מהר מדי, גם אם הם צפים על פני המים.
לתת להתבשל כ 10 דקות לאחר הציפה
בהצלחה
מגיש:
מקור: סבא של חברה טובה
שתף את המתכון