הוראות הכנה
מרכיבים
½1 כוס קמח מצה
½1 כוס מים רותחים
¼ כוס שמן - השמן של בצל מטוגן
3-4 ביצים ( תלוי בגודל הביצה)
1 כף אבקת מרק
מלח, קצת פלפל שחור
אופן ההכנה
לערבב את קמח המצה + אבקת מרק ותבלינים.
לערבב ביצים ושמן.
לשפוך לביצים את קמח המצה, להוסיף מים ולערבב.
להניח לרבע שעה.
להרטיב מגש. לקרוץ כדורים מהעיסה ( גודל פינג פונג). לטבול כל פעם הידיים במים כדי שלא ידבק לידיים, להניח על המגש.
להרתיח בסיר מים עם מלח. כשרותחים - להכניס ה"קניידלך" למים הרותחים.
כשהכדורים עולים למעלה - להנמיך האש, לכסות הסיר ולבשל חצי שעה.
מדי פעם לנער קצת את הסיר.
כשמוכן - להוציא למסננת.
ניתן לשמור בכלי פלסטיק סגור.
מגיש:
מקור: משפחתי
שתף את המתכון