הוראות הכנה
מרכיבים
קנלוני, 10 גלילי פסטה
1 בצל קצוץ דק
3 שיני שום קצוץ דק
2 עגבניות קצוצות דק
41 כוס בזיליקום קצוץ
שמנת לבישול
מבחר גבינות,מוצרלה, פרומעז, רוקפור, אמנטל, ופרמז'ן,
מלח ופלפל שחור לתיבול,
שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
לטגן את הבצל בשמן זית. להוסיף את העגבניות. הבזיליקום ולתבל במלח ופלפל שחור גרוס טרי,
לאחר שהרוטב מוכן להוסיף את הגבינות ולערבב,
למלא את הקנלוני בתערובת ולהניח בתבנית חסינת חום,
לערבב את השמנת ושארית הרוטב ולצקת על הקנלוני ,לאפות עד לקבלת ציפוי מוקרם ויפה
להגיש חם,
זהירות הגבינה חמה ושורפת.
בתאבון
אלי גרשון...
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון