הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג בשר בקר טחון (רצוי פלדה)
חצי כוס סלק מבושל מגורר
1 בצל ירוק קצוץ
רבע כוס פירורי לחם
1 ביצה
חצי פלפל צ'ילי קצוץ דק
4 שני שום קצוצות דק
1 בצל פרוס דק
1 בצל קצוץ דק
1 עגבניה חתוכה לקוביות
1 קופסא עגבניות מרוסקות עם ריחן
2 כפות שמן זית
150 גרם פטריות שמפיניון טריות פרוסות דק
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את הבשר, הסלק, פירורי הלחם, מחצית מכמות המלח, מחצית מכמות הפלפל, פלפל הצ'ילי, מחצית מכמות השום , הבצל הקצוץ והבצל הירוק למסה אחידה. מחממים בסיר את שמן הזית. מטגנים את הבצל הפרוס להזהבה קלה. מוסיפים את השום הנותר ומטגנים כדקה ביחד. מוסיפים את הפטריות ומערבבים שתי דקות . מוסיפים את העגבנייה ומערבבים. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, המלח הנותר, הפלפל השחור הנותר וחצי כוס מים ומביאים לרתיחה. צרים כדורים מתערובת הבשר ומניחים בזה אחר זה בסיר. מכסים ומנמיכים את האש. מבשלים ביחד כעשרים דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון