חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות בקר עם סלק ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות בקר עם סלק ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג בשר בקר טחון (רצוי פלדה)
חצי כוס סלק מבושל מגורר
1 בצל ירוק קצוץ
רבע כוס פירורי לחם
1 ביצה
חצי פלפל צ'ילי קצוץ דק
4 שני שום קצוצות דק
1 בצל פרוס דק
1 בצל קצוץ דק
1 עגבניה חתוכה לקוביות
1 קופסא עגבניות מרוסקות עם ריחן
2 כפות שמן זית
150 גרם פטריות שמפיניון טריות פרוסות דק
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את הבשר, הסלק, פירורי הלחם, מחצית מכמות המלח, מחצית מכמות הפלפל, פלפל הצ'ילי, מחצית מכמות השום , הבצל הקצוץ והבצל הירוק למסה אחידה. מחממים בסיר את שמן הזית. מטגנים את הבצל הפרוס להזהבה קלה. מוסיפים את השום הנותר ומטגנים כדקה ביחד. מוסיפים את הפטריות ומערבבים שתי דקות . מוסיפים את העגבנייה ומערבבים. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, המלח הנותר, הפלפל השחור הנותר וחצי כוס מים ומביאים לרתיחה. צרים כדורים מתערובת הבשר ומניחים בזה אחר זה בסיר. מכסים ומנמיכים את האש. מבשלים ביחד כעשרים דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון