הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו בשר טחון בקר/הודו/עוף
4 בצלים קצוצים דק
1 לימון כבוש קצוץ דק
10 גבעולי פטרו' קצוצים דק
1 כפית מלח
1/4 כפית סוכר
רבע כפית בהרט
1 כפית פלפל שחור
1 כפית פפריקה חריפה
1 כפית פפריקה מתוקה
2 כפות שמן
7 קישואים בינוניים חתוכים לטבעות
4 עגבניות בשלות מגוררות גס
2 כפות רסק עגבניות
3 - 2 כוסות מים
אופן ההכנה
ההכנה
1. בקערה עמוקה שמים את הבשר הטחון,מוסיפים את הבצל והפטרו' ומחצית מכמות
התבלינים, מערבבים לתערובת אחידה.
2. צרים בכפות הידיים ,רטובות, 16 - 20 כדורי בשר,ומשטחים לקציצות.
3. מחממים את השמן בסיר רחב,ומוסיפים את הקישואים,העגבניות ורסק
העגבניות ויתרת התבלינים מטגנים תוך עירבוב כ 3 דקות.
4.מוסיפים את המים ומערבבים ומבשלים על להבה בינונית כ 20
דקות.
5. מוסיפים את הקציצות,מנמיכים להבה ומבשלים 20 - 25 דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון