הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם בשר בקר טחון
250 גרם בשר הודו טחון
2 ביצים
פטרוזליה קצוצה - חופן
1 בצל גדול מגורר במגררת וסחוט מנוזלים/או בצל קצוץ מטוגן
חצי כו פירורי לחם
פלפל שחור
קורט מלח
מעט כרכום
תבלין לקציצות
מעט אבקת מרק
מעט שמן
אופן ההכנה
מערבבים את כל מרכיבי הקציצות. ניתן להוסיף תיבול לפי הצורך.
להכנת הרוטב:מחממים כרבע כוס שמן זית
מטגנים בצל בסיר רחב, מוסיפים כ6 עגבניות קלופות וקצוצות,
מוסיפים מלח, פלפל, כרכום, פפריקה מתוקה, 2-3 עלי דפנה, מים כ-2 כוסות
מביאים לרתיחה.
צרים בידיים משומנות קציצות ומניחים בזהירות בסיר, מבשלים על אש נמוכה
כשעה.
ניתן להוסיף מסי מקלות סלרי פרוסות או מעט פטרוזליה קצוצה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון