חיפוש


קציצות בשר לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג בשר טחון
עגבנייה קלופה מגורדת
גזר מגורד
בצל יבש מגורד
2 ביצים
2 כפות קמח מצה
2 - 3 כפות שמן זית
תבלינים: כפית מלח בישול ופלפל שחור גרוס
מעט פפריקה אדומה + טיפה פפריקה חריפה (לא חובה)
ניתן להוסיף לתערובת,מעט כוסברה ופטרוזליה קצוצות
אופן ההכנה
ללוש הכול ביחד לכסות ולשים בצד לפחות לשעה לספיגת הטעמים.
להניח את הקציצות על מגש ,משום שצריך לשים אותם אחת אחרי השניה .
לסדר את הקציצות על משטח הגריל / מחבת כבד
למרוח מעט בשמן.
כשהקציצות מחליפות צבע, ללחוץ בעדינות עם מרית ולהפוך לצד השני עד שמשחימות יפה.
מגיש: קיבי
מקור: זוגלובק
שתף את המתכון