הוראות הכנה
מרכיבים
250-350 גר' קרפיון טחון ללא עצמות (לבקש ממוכר הדגים שיוציא את האידרה ויטחן)
10 גבעולי פטרוזיליה קצוצים
10 גבעולי כוסברה קצוצים (לא חובה)
1 תפ"א מגורר גס וסחוט מנוזלים
1 עגבניה מגוררת
1 בצל גדול מגורר וסחוט
3 שיני שום כתושות
2 ביצים טרופות
חצי כפית סודה לשתיה או אבקת אפיה
מלח , פלפל שחור, כורכום, פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
מערבבים הכול בקערה ומניחים לנוח כשעה במקרר.
מוציאים מערבבים ומטגנים במחבת.
(הכמות לכול קציצה היא בערך כף גדושה מהתערובת שמשטחים קצת במחבת)
הצבע אחרי הטיגון צ"ל זהוב נוטה לשחום.
מגיש:
מקור: חמותי
שתף את המתכון