חיפוש


קציצות ירק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות ירק שבמטבח הערקי נקראות עורוק ואפשר לשלב אותם עם הסביח יוצא נהדר
הוראות הכנה
מרכיבים
3 תפוחי אדמה בינוניים ושלוקים
קומץ פיטרוזיליה
1 בצל בינוני קצוץ דק
בשר טחון עוף או בקר(לא חייב)
עגבנייה קלופה וקצוצה(לא חייב)
2 ביצים טריות
מעט מיים
כפית תבלין לקציצות, רבע כפית כרכום, מלח לפי הטעם.
2 כפות קמח לבן
אופן ההכנה
מרסקים בממחה את התפוח האדמה ומוסיפים את שאר החומרים.
מחממים שמן עמוק במחבת ומטגנים על אש נמוכה משני הצדדים, מוציאים ומניחים על צלחת מרופדת בנייר אפייה.
מגיש: רימי
מקור:
שתף את המתכון