חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות סבתא עם רוטב חזרת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות סבתא עם רוטב חזרת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם בקר טחון (צוואר למשל)
1 תפוח אדמה גדול קלוף ומגורד דק
1 ביצה
1 כרישה (רק החלק הלבן)
מעט פטרוזיליה
מלח ופלפל שחור
½ כוס קמח מצה
לרוטב חזרת:
½ כוס מיונז
2 כפות חזרת לבנה
מעט צלפים קצוצים
אופן ההכנה
חולטים את הקרישה במים רותחים עם מלח כ- 10 דקות. מוציאים ומיבשים,וקוצצים דק.מערבבים את כל התערובת,כולל התבלינים(עם רק 3 כפות קמח מצה).מכינים קציצות גדולות בגודל כף היד,טובלים בפירורי קמח מצה ומטגנים בשמן חצי עמוק.
הכנת רוטב החזרת :מערבבים את החומרים ומגישים ליד הקציצות.
מגיש: קיבי
מקור: רפי אהרונוביץ
שתף את המתכון