הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם בקר טחון (צוואר למשל)
1 תפוח אדמה גדול קלוף ומגורד דק
1 ביצה
1 כרישה (רק החלק הלבן)
מעט פטרוזיליה
מלח ופלפל שחור
½ כוס קמח מצה
לרוטב חזרת:
½ כוס מיונז
2 כפות חזרת לבנה
מעט צלפים קצוצים
אופן ההכנה
חולטים את הקרישה במים רותחים עם מלח כ- 10 דקות. מוציאים ומיבשים,וקוצצים דק.מערבבים את כל התערובת,כולל התבלינים(עם רק 3 כפות קמח מצה).מכינים קציצות גדולות בגודל כף היד,טובלים בפירורי קמח מצה ומטגנים בשמן חצי עמוק.
הכנת רוטב החזרת :מערבבים את החומרים ומגישים ליד הקציצות.
מגיש:
מקור: רפי אהרונוביץ
שתף את המתכון