הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם עוף או הודו טחון
3-4 גזרים מבושלים או בטטה מבושלת או כוס קוביות דלעת מבושלות או בצל (לא מבושל)- אפשר כל פעם להכין את הקציצות עם רכיב אחר
כף רסק עגבניות
1-2 כפות קוואקר/קמח/פירורי לחם
מלח, פלפל, שום ופפריקה לפי הטעם
שמן
אופן ההכנה
מרסקים, עם מזלג או בלנדר, את הירק שהחלטנו להשתמש בו.
מערבביםאת כל החומרים יחד- אמורה להתקבל תערובת רכה יחסית שלא מחזיקה!
מוזגים כף מדודה של שמן למחבת טפלון (אם יש מחבת צלייה עם פסים אז עדיף) ומיד יוצקים בכף את הקציצות, צורבים את הקציצות כ 3 דקות והופכים אותן ומקטינים את האש עד שהן שמוכנות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון