הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו קישואים.
200 גר' גבינת פטה.
1ביצה.
50 גר' גבינת פרזמן.
1 בצל ירוק קצוץ דק.
1 כף פיתרוזיליה קצוצנ דק.
1 כף ברזיליקום קצוץ.
חצי כוס קמח.
חצי כוס פרורי לחם.
1 בצל קצוץ.
מלח ופלפל.
אופן ההכנה
מאדים את הקישואים במעט מים עד שהם מוכנים.
מקררים ומועכים למחית בעזרת מזלג או מועך תפוחי אדמה.
מטגנים בצל (עדיף בשמן זית), עד שהוא מתרכך קלות.
מוסיפים את כל החומרים למחית ומערבבים, טועמים ומתקנים את התיבול.
מכינים קציצות עגולות, מטגנים בשמן או בחמאה עד שהם מזהיבות משני הצדדים, מוציאים
ומניחים על נייר סופג, ניתן להגיש גם עם יוגרט.
ו...בתאבון!!!!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון