הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 חבילה בצק עלים
1 חבילה אספרגוס טרי (רצוי ירוק) או אספרגוס משומר
1 פרח ברוקולי
1 מיכל שמנת מתוקה
מעט אגוז מוסקט
מלח
אופן ההכנה
בתבנית פאי מניחים שכבה של בצק עלים ודואגים לרפד גם את הדופנות.
אופים ב-20 דקות בחום של 200 מעלות.
במקביל, מבשלים את האספרגוס במי מלח במשך כ-10 דקות. (במקרה של אספרגוס משומר אין צורך לבשל).
מוציאים את התבנית מהתנור, מסננים את האספרגוס מהמים ומסדרים שכבה על הבצק האפוי.
שופכים מעל 1/2 מיכל שמנת מתוקה.
ממליחים ומתבלים באגוז מוסקט. מפרקים את פרח הברוקולי ל-4 חלקים ומקשטים אתו מעל האספרגוס.
משארית בצק העלים יוצרים מעין עלי צמחים ומקשטים בהם את הקרוסטטה.
אופים בתנור בחום בינוני במשך 15 דקות נוספות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון