חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרוסטטה עם אספרגוס ושמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרוסטטה עם אספרגוס ושמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 חבילה בצק עלים
1 חבילה אספרגוס טרי (רצוי ירוק) או אספרגוס משומר
1 פרח ברוקולי
1 מיכל שמנת מתוקה
מעט אגוז מוסקט
מלח
אופן ההכנה
בתבנית פאי מניחים שכבה של בצק עלים ודואגים לרפד גם את הדופנות.
אופים ב-20 דקות בחום של 200 מעלות.
במקביל, מבשלים את האספרגוס במי מלח במשך כ-10 דקות. (במקרה של אספרגוס משומר אין צורך לבשל).
מוציאים את התבנית מהתנור, מסננים את האספרגוס מהמים ומסדרים שכבה על הבצק האפוי.
שופכים מעל 1/2 מיכל שמנת מתוקה.
ממליחים ומתבלים באגוז מוסקט. מפרקים את פרח הברוקולי ל-4 חלקים ומקשטים אתו מעל האספרגוס.
משארית בצק העלים יוצרים מעין עלי צמחים ומקשטים בהם את הקרוסטטה.
אופים בתנור בחום בינוני במשך 15 דקות נוספות.
מגישים חם.
מגיש: giacommo
מקור:
שתף את המתכון