חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרם בוואריה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה אחרונה טעימה וקלילה, אך עתירה במידה. brהכנה קלה, רק לא לשכוח להכין אותה 24 שעות לפני ההגשה. br
קרם בוואריה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה אחרונה טעימה וקלילה, אך עתירה במידה. brהכנה קלה, רק לא לשכוח להכין אותה 24 שעות לפני ההגשה. br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כף ג'לטין
2 כוסות חלב
2 חלמונים
2 כפות סוכר
קורט מלח
2 חלבונים
4 כפות סוכר
שמנת מתוקה
לקישוט:
סירופ שוקולד
אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה
להרתיח בסיר קטן את החלב והג'לטין עד להרתחה. להסיר מהאש ולצנן.
לערבב ידנית בקערית את החלמונים עם הסוכר והמלח, עד להפיכתם לקרם בהיר. להוסיף אל החלב תוך כדי בחישה.
להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב, ולערבבו עם החלב בעדינות.
להקציף שמנת מתוקה לקצפת יציב, ולעטוף עם תערובת הקצף.
את הכל לצקת לתוך תבנית (מעדיפה תבנית שקופה שמאפשרת לראות את התוצאה)
לקרר במשך 24 שעות. לפזר מעל אגוזי מלך קצוצים וסירופ שוקולד.
מגיש: kalla
מקור: רותי
שתף את המתכון