הוראות הכנה
מרכיבים
1 כף ג'לטין
2 כוסות חלב
2 חלמונים
2 כפות סוכר
קורט מלח
2 חלבונים
4 כפות סוכר
שמנת מתוקה
לקישוט:
סירופ שוקולד
אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה
להרתיח בסיר קטן את החלב והג'לטין עד להרתחה. להסיר מהאש ולצנן.
לערבב ידנית בקערית את החלמונים עם הסוכר והמלח, עד להפיכתם לקרם בהיר. להוסיף אל החלב תוך כדי בחישה.
להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב, ולערבבו עם החלב בעדינות.
להקציף שמנת מתוקה לקצפת יציב, ולעטוף עם תערובת הקצף.
את הכל לצקת לתוך תבנית (מעדיפה תבנית שקופה שמאפשרת לראות את התוצאה)
לקרר במשך 24 שעות. לפזר מעל אגוזי מלך קצוצים וסירופ שוקולד.
מגיש:
מקור: רותי
שתף את המתכון