חיפוש


קרם שוקולד (גנאש) לעוגות - גם חלבי ואפשר גם פרווה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרם שוקולד טעים לעוגות ובכלל. brאצלינו בבית הבנות שלי אוהבות לטבול בקרם הזה את כל סוגי הפירות ובעיקר תותים .
הוראות הכנה
מרכיבים
250 מ"ל שמנת מתוקה (אפשר גם שמנת ריץ' פרווה)
250 גרם שוקולד מריר או חלב.
אופן ההכנה
להרתיח את השמנת בסיר בתוך סיר
שהשמנת רותחת להסיר מהאש ולהוסיף את השוקולד.
לערבב טוב עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.
רצוי לשפוך על העוגה כשהיא עדין חמה ושהקרם גם הוא חם.
מגיש: לילך_עוגות
מקור:
שתף את המתכון