הוראות הכנה
מרכיבים
2-בצק עלים אפויים(נמכר ארוז בסופר/מכולת)
2-מיכלי שמנת מתוקה
1-כוס חלב
1-חבילת פודינג וניל
50-גרם אבקת סוכר
אופן ההכנה
לחתוך משני צידי עלים חתיכה ברוחב (2ס"מ מכל צד) ולפורר את החתיכות באצבעות לפירורים.
לצקת בקערת המערבל חלב, שמנת מתוקה,להוסיף פודינג וניל, אבקת סוכר ולהקציף במהירות
2-3 דקות עד שמתקבל קרם סמיך ויציב.
להניח בכלי הגשה עלה אפוי אחד ולמלא בחצי כמות מהקרם..לכסות בעלה נוסף וגם אותו למלא בקרם שנותר.
לפזר מעל את פירורי העלים ומעט אבקת סוכר.
לכסות בנייר כסף ולהעביר למקרר לשעתיים.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון