הוראות הכנה
מרכיבים
לפירורים:
1.25 כוסות קמח
1/2 כפית קינמון
1 כוס סוכר
100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
לפירות:
10 תפוחים+סלסלת תותים
1.25 כוסות סוכר
מיץ מלימון 1
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
פירורים:
בקערה מערבבים קמח, קינמון וסוכר.
מוסיפים חמאה ומשפשפים בכפות הידיים לפערובת פירורית.
מקפיאים ל-10 דקות ובינתיים מכינים הפירות.
פירות:
חותכים הפירות לקוביות ומערבבים עם הסוכר, מיץ לימון ותמצית וניל.
משמנים קעריות חסינות אש או תבנית סיליקון למאפינס ממלאים בפירות ועורמים מעל פירורי בצק.
או]פים ב-180 מעלות כ-25 דקות עד שהפירות מוזהבים והמלית מבעבעת.
ניתן להגיש עם גלידת וניל מעל.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון