חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרמבל פירות חם עם גלידה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרמבל פירות חם עם גלידה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לפירורים:
1.25 כוסות קמח
1/2 כפית קינמון
1 כוס סוכר
100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
לפירות:
10 תפוחים+סלסלת תותים
1.25 כוסות סוכר
מיץ מלימון 1
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
פירורים:
בקערה מערבבים קמח, קינמון וסוכר.
מוסיפים חמאה ומשפשפים בכפות הידיים לפערובת פירורית.
מקפיאים ל-10 דקות ובינתיים מכינים הפירות.
פירות:
חותכים הפירות לקוביות ומערבבים עם הסוכר, מיץ לימון ותמצית וניל.
משמנים קעריות חסינות אש או תבנית סיליקון למאפינס ממלאים בפירות ועורמים מעל פירורי בצק.
או]פים ב-180 מעלות כ-25 דקות עד שהפירות מוזהבים והמלית מבעבעת.
ניתן להגיש עם גלידת וניל מעל.
מגיש: 16031953
מקור:
שתף את המתכון