חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ראסם (מרק חמוץ)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק חמצמץ ומאד טעים.
ראסם (מרק חמוץ)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק חמצמץ ומאד טעים.
הוראות הכנה
מרכיבים
6 כוסות מים
1 כפית זרעי כוסברה
1/2 כפית כמון טחון
1 כפית פלפל שחור שלם
1 שן שום קצוצה
1 בצל קצוץ דק
1/2 כפית זרעי חרדל
2 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות קטנות
1/2 כוס מיץ תמרהינדי או מיץ מ2 לימונים
1/2 כפית פלפל חריף אדום קצוץ דק דק
1 עלי דפנה
2 כפות גי(חמאה מזוקקת)
מלח
אופן ההכנה
מחממים בסיר את הגי ומטגנים את הבצל והשוםבמשך כ 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות והתבלינים ומערבבים.
מוסיפים את המים והתמרהינד או הלימון ומבשלים על אש נמוכה כ 20 דקות.
מגישים חם.
מגיש: gilai
מקור: הודי
שתף את המתכון