הוראות הכנה
מרכיבים
6 רגלי צפרדע
1 כף חומץ
1 כפית אבקת שום
1 כפית אבקת בצל
1 כפית מלח
1 כפית רוטב סויה
1 ביצה
½ כוס קמח
½ כוס פירורי לחם
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
רוחצים את רגלי הצפרדע בחומץ ומתבלים באבקת השום, אבקת הבצל, הסויה והמלח. משהים למשך 10 דקות. טובלים את רגלי הצפרדע בקמח, לאחר מכן בביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם. מטגנים בשמן עמוק רותח עד לקבלת גוון שחום.
מגישים עם רוטב מתאים (ע"ע).
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון