הוראות הכנה
מרכיבים
½1-ק"ג עגבניות בשלות מקולפות וחתוכות לקוביות קטנות
3-בצלים קצוצים
4-גבעולי כרפס קצוץ
½-גזר קצוץ
½-פלפל אדום מתוק קצוץ
4-כפות שמן זית
4-כפות שמן סויה
3-עלי דפנה
1-כף אבקת מרק עוף פרווה
1-כפית מלח
¼-כפית פלפל שחור טחון
1-כוס מים
אופן ההכנה
לטגן בסיר בישול את הבצל עם השמן עד לשקיפות.
להוסיף את הגזר והפלפל ולהמשיך לטגן 5 דקות נוספות.
להוסיף את העגבניות, להביא לרתיחה. לכסות את הסיר ולהנמיך את הלהבה.
לבשל שעתיים.
לתבל, להוסיף מים ולבשל 10 דקות נוספות.
להעביר לצנצנת ולאחסן במקרר.
מגיש:
מקור: איטלקי
שתף את המתכון