חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב אלפרדו קצת אחר לפסטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב אלפרדו קצת אחר לפסטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ראש שום
2 כפות חמאה
2 גמבה אדומה חתוך לרצועות
קופסאה פטריות שמפיניון טריות חתוך לרבעים
1 מיכל שמנת מתוקה 32%
חצי כוס חלב 3%
חצי כוס גבינת פרמזן מאיכות טובה
רבע כוס בזיליקום טרי קצוץ ביד
כפית אבקת מרק עוף
כף שטוחה אגוז מוסקט
קורט פלפל שחור
מלח
אופן ההכנה
קוצצים את השום ומטגנים בחמאה חצי טיגון, מוסיפים את הגמבה ומטגנים על אש גבוהה עד שתתרכך,מוסיפים את הפטריות להקפצה של דקה שתיים ומוסיפים את השמנת על אש גבוהה עד להרתחה ומורידים את האש לחום נמוך.
כשהשמנת מקבלת מרקם סמיך מוסיפים את החלב ומרתיחים שוב עד לקבלת מרקם סמיך.
מוסיפים את הפרמזן תוך כדי ערבוב עד שנבלע ואין גושים מוסיפים בזיליקום מטבלים באבקת מרק עוף אגוז מוסקט ופלפל שחור מלח לפי הטעם ערבוב קצר ולהוריד מהאש
בתאבון
מגיש: מעיין ירושליים
מקור:
שתף את המתכון